fbpx

Kwalitatief maatwerk van eigen bodem

Over Ons

MP Construct heeft al jaren ervaring in alles wat te maken heeft met transportoplossingen. Het vervoeren van je materiaal moet met uiterste zorg en veiligheid gebeuren. Dat vind jij belangrijk en wij ook. Daarom maakt MP Construct flightcases en constructies op maat. We combineren zowel hout als PE maar ook aluminium met elkaar om u zo goed mogelijk te bedienen. Daarnaast graveren we ook verschillende materialen. graveren doen we met de meest moderne laser techniek voor een optimaal resultaat. Gegraveerde producten zijn het ideale gepersonaliseerd cadeau of de extra touch op jouw transportoplossing.

Peli op Maat foam MP CONSTRUCT
kar in hout laten maken op maat MP CONSTRUCT
Graveren gepersonaliseerd huwelijkscadeau MP Construct
Microfoon foam transport flightcase MP CONSTRUCT

TRANSPORTOPLOSSINGEN

Jouw materiaal heeft de grootste zorg nodig. Dat vinden wij bij MP Construct enorm belangrijk. Daarom voorzien wij alle mogelijke transport oplossingen. Veilig en op maat.

We bieden verschillende producten aan die een antwoord geven op jouw transportproblemen. Een flightcase is de ideale oplossing om jouw materiaal te vervoeren. De grootte maakt voor ons niet uit. Wij doen maatwerk zodat jouw materiaal veilig vervoert kan worden.

MP Construct maakt constructies uit verschillende materialen. we hebben ervaring en training in de meest moderne technieken. Daardoor kunnen we verschillende materialen combineren. Zo is het voor ons geen probleem om constructies met zowel aluminium, composiet als hout te maken. Door verschillende materialen te combineren haal je het meeste rendement uit jouw transportoplossing.

aluminium kar laten maken MP CONSTRUCT
gepersonaliseerde cadeau graveren MP CONSTRUCT

GRAVEERWERK

Graveren kan op verschillende materialen. We gebruiken de meest moderne laser techniek voor een optimaal resultaat. Gegraveerde producten zijn het ideale gepersonaliseerd cadeau of de extra touch op jouw transportoplossing.

We hebben een aantal standaarden waar we door onze ervaring enorm mee vertrouwd zijn. Zo zijn sleutelhangers, wijnkisten en naamplaatjes dagelijkse kost. De uitdagingen zijn op vraag van de klant en hier gaan we ver in. Medaillehouders, kokosmatten, meetlatten en dienschalen zijn slechts een aantal zaken die we al gemaakt hebben. Heb jij een speciale wens? Wij gaan de uitdaging graag aan. Neem hieronder contact op.

Voor professionele zit de extra touch in de details. Zo is er niets sterker dan een flightcase met jouw logo of gepersonaliseerde 19 inch panelen.

Neem contact op


    Ik ga akkoord met het Privacybeleid.